Nyhed: Første forårsdag i 60-er Klubben

Torsdag den 25. april  2013, var endelig den lange lange vinter forbi. Vi kunne kommer på græs og spille rigtig golf på sommergreens. Tak til greenkeeperne for dette.

75   forårskåde 60-ere var mødt op til betaling af kontingent og  og 63 af disse  var klar til start kl. 0900 efter   den normale lodtrækning.

Efterhånden som tiden gik, blev det  om formiddagen lidt varmere og det kunne ses på  de resultater der blev opnået. Alle var inde til tiden 13.30, så det var fint gået.

Hædrende omtalt med samme score som nr.  4 med 35 stabelfordpoint blev   Karsten Sørensen

Nr. 4  med 35 stabelfordpoint  blev Esther Kure , lavere handicap end Karsten.

Nr. 3 med 35 stabelfordpoint blev Christian Halgreen. Lavere handicap end Esther.

Nr. 2 med 38 stabelfordpoint blev Anton Fredberg. Tillykke med det nye handicap.

Nr. 1 med 39 stabelfordpoint blev Gyda Pelby, også her et stort tillykke med det nye handicap.

Vinderne stillede venligt op til fotografering, men da undertegnede lige havde fået en ny mobiltelefon, gik der kludder i betjeningen, så vi tager billedet om næste gang.

Der var mange der havde fra 28-33 stabelfordpoint, så alt ialt var det en dejlig dag.

Søren Andersen