Banen > Baneplan

Det er både en let historisk gennem gang af vores forhold og samtidig en beskrivelse af nogle af de mål der er for udviklingen af banen.

Se hele baneplanen her:Albertslund Golfklub baneplan 2013

2018:

Aktuel plan for udvikling:

Der vil især 2 ting som vil få indflydelse for spillet på vores bane i år.

Den ene: Ledninger og El-master !

Året 2018 bliver året hvor vi nok ikke kommer til at høre “nej nej, det var lige på flaget og ville været gået I”, “hold kæft det var et godt slag, den havde været tæt på ” 😀 Hvorfor ? jo – ledninger over hul 1 bliver fjernet.

Den række master og ledninger, der løber i højre side af hul 3, ind over den sidste del af fairwayen, på tværs af hul 8 og hen over hul 1 vil blive fjernet, og hvis energinets plan holder – er de væk inden sæsonstarten i år 😀

Det vil sandsynligt ske i flere tempi, når de skal fjerne ledningerne og når de skal fjerne masterne og det vil give lidt uregelmæssigheder for golfen! AP oplyser at banen vil være lukket en uges tid, det er ikke hvad vi har snakket med energinet om, men så snart vi ved noget absolut, så vil det blive oplyst ved opslag i klubhuset og på hjemmesiden.

Den anden:
På hul 5 vil greens området blive ændret – den bagerste bunker og bunkeren til højre vil blive erstattet af græsbunkeres og “run-away” områder, fordi de efterhånden er kommet for tæt på greenen og greenkanten er blevet meget slidt.

For at det ikke skal “blive for nemt” vil en ny bunker blive placeret lige inden greenen i højre side (se illustrationen), og forhåbentlig “fange” nogle af de indspil, som ikke kommer fra fairwayen, men ude fra sletten ;-).