Banen > Greenkeeperne informerer

Billeder fra banen

Her vil vi slå et slag for at holde dig orienteret om hvad der sker på banen, så hvis vi  planlægger større arbejdsopgaver som vil kunne få indflydelse på din runde golf (ud over den daglige vedligeholdelse af banen), så vil du finde informationen her, ved opslag ved/i klubhuset eller på skærmen ved greenfee pulten.

Billeder fra banen

Sprøjtemiddelrapport

Her finder du den aktuelle indberetning til Miljøstyrelsen.

Indberettet den 3. marts 2016 og tallene gælder altså for 2015
sproejtemiddelindberetning-2015

Indberettet den 26. februar 2015 og tallene gælder altså for 2014.
Sprøjtemiddel Rapport 2014
Som det fremgår har vi ikke brugt nogen form for sprøjtemiddel i 2014.

bane turf

Gode råd på banen

Der skal være plads til alle på banen, men husk at:

Greenkeeperne har fortrinsret, så slå ikke ud før der er givet tegn, de skal være der 😉

Vis hensyn og hjælp hinanden ude på banen, med etiketten, reglerne og ikke mindst :

Når din medspiller slår til sin bold, så hold øje med hvor den ryger hen, og hold øje med den turf han slår op , så er det nemmere at finde den og få den på plads igen.

Når der spilles ind på greenen, så hold øje med bolden, check for nedslagsmærker og ret dem op du finder.

Det er ikke en skam at lukke en hurtigere bold igennem, så hvis nogen konstant går og venter på jer – så luk dem igennem, det er til glæde for alle på banen.

Fordel slidet på banen ved at gå nye veje når du spiller en runde golf eller bare går en tur på banen.

Så husk:

1. Det er rart at hjælpe hinanden.

2. Det gør ikke ondt at lægge tørven på plads.

3. Det gør rigtig godt at rette nedslagsmærkerne op.

4. Det at lukke en anden bold i gennem kan gøres på mange måder og er til glæde for alle.

5. Det er altid muligt at gå udenom følsomme steder.

6. Slid mere på semiroughen og roughen end på fairwayen.

7. Og ikke mindst hold køretøjer og bags fra forgreens, tee-steder og andre følsomme områder.

Mere skal der ikke til, og så nævner vi ikke med et ord, at du skal huske at rive efter dig i bunkeren, for det ved du jo allerede.

Check klubbens lokal- og ordensregler inden du går ud 😉  KLIK HER.

God golf og rigtig god fornøjelse på banen.

Greenkeeperne