Greenkeeperne informerer > Når vinteren er over os!

Vinteren er jo desværre over os,  så nedennævnte er gældende såfremt intet andet er slået op ved OPSLAG i  KLUBHUSET og/eller BANESTATUS her på hjemmesiden 😉

+ Banen er åben for spil fra Vinter-tees til Vinter-greens.

+ Der er tvungen brug af måtter ved spil fra fairways. (Måtterne lånes ved klubhuset og husk at returner måtten efter runden).

+ Såfremt du lander på forgreens eller teestederne, SKAL DU DROPPE NÆRMESTE VEJ UD (som ved regel 25-3).

+ Ved alt slags frost, MÅ SOMMERGREENS IKKE BETRÆDES, og ellers undgå at færdes på dem.

+ Puttinggreenen ved klubhuset og indspilsområdet bag vesterled er  lukket, men drivingrangen er åben efter “Silvan-metoden” 🙂

Overtrædelse af ovennævnte medfører bortvisning og efterfølgende karantæne.

Vis nu hensyn til banen og gå nye veje, DU behøver ikke gå lige venstre om f.eks. greens på hul 6, 7, 8 og 9 – der er masser af andre veje 😉 FORDEL SLIDET!

LAD ALTID TVIVLEN KOMME BANEN TIL GODE,

JO MERE HENSYN DU VISER NU OG I DENNE TID,