Banen > Træningsområdet

Til træning har vi en driving range og indspilsgreen, en puttinggreen ved klubhuset og et indspilsområde bag Vesterled.

Dagskort til området koster 50,00 kr. og kan betales i indskrivningen på lige fod med en greenfee.
Et Dagskort omfatter helt fri adgang til bolde på Driving range, adgang til puttinggreen og adgang til indspilsområdet ved Vesterled.

Årsmedlemskab og betalt greenfee giver også adgang til bolde på rangen, puttninggreen og indspilsområde.

Du behøver ikke være medlem af nogen golfklub for at bruge træningsområdet. Vi fordrer dog, at du kender de mest almindelige etiske regler og kan finde ud af at træne uden at ødelægge hverken området eller oplevelsen for andre.

Driving range er normalt åben fra solopgang til solnedgang.
Dog undtaget torsdag formiddag, hvor området bliver klippet/vedligeholdt indtil ca. kl. 11.30.

Boldopsamling kan foregå løbende. Der er ikke faste tidspunkter hvor opsamlingen sker. Almindeligvis kan boldopsamlere og spillere finde en rytme hvor boldopsamling kan ske forsvarligt samtidig med at spillere kan træne videre. I tvivlstilfælde vil det altid være boldopsamlerne der har ret..!

Range i aftensol 17072013