Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Så vender vi banen !

SPIL EFTER VINTERREGLER !

Så sker det, Fredag d. 19.12.14 gør vi det samme som sidste år, vender banen og første tee-sted er ved pumpehuset!

Klik her for at se hulforløbet! (åbner en pdf-fil)

Der skal spilles fra vintertee til vintergreen og der skal spilles fra måtter. (måtterne lånes ved klubhuset).

Såfremt du lander på greens, forgreens eller teestederne, SKAL DU DROPPE NÆRMESTE VEJ UD (som regel 25-3).

Ved alt slags frost, MÅ SOMMERGREENS IKKE BETRÆDES, og ellers undgå at færdes på dem.

Puttinggreenen ved klubhuset og indspilsområdet bag Vesterled er  lukket, men drivingrangen er åben efter “Silvan-metoden” :)

Vælg din rute på banen med omhu og fordel sliddet mest muligt – Gå nye veje ;), gå i roughen og undgå de “normale” ruter og parkeringspladser 😉

Vi advarer om at broerne på hul 5 og hul 9 kan blive/være glatte, så pas på dig selv og gå eventuelt uden om 😉

Der er indført vognforbud, og tvungen brug af bærebag.

Læs altid opslag på banen, på hjemmesiden og nu også på FACEBOOK!.

Overtrædelse af ovennævnte kan medfører bortvisning og evt. efterfølgende karantæne.

HUSK AT: Banen er også dit ansvar og jo mere du viser hensyn, jo bedre starter vi op til foråret 😀

OG HUSK NU AT LADE TVIVLEN KOMME BANEN TIL GODE!.

18.12.2014@Greenkeeperne