Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Forsøg på Hul 7

I den kommende tid laver vi et forsøg med nyt teested på hul. 7.

Eftå2015 hul 7

I perioden vil der være 2 gule teestede og 2 røde, så ønsker du ikke at deltage i forsøget eller spiller EDS, spiller du bare banen helt som du plejer 😉 .

Nyt Gul teested er flyttet ca. 54 meter bagud, og hullets fulde længde vil så være på 292 meter. Nyt rødt bliver rykket tilbage på det normale gule teested. (Vi kan ikke gøre noget ved ratingen af hullet i forsøgsperioden 😉 )

Spiller du fra det nye gule teested, vil vi gerne have du i klubhuset markerer hvor dit udslag landede på de opsatte skemaer.

På et billede over hul 7, vil der være nogle områder markeret og til hvert område ville der være felt hvor du sætter en streg for hvor din bold landede (område 1 eller 4 osv.)

Husk at marker dit landingsområde i klubhuset når du kommer ind, det er vigtigt for forsøget at vi kan se hvor folk lander i udslaget 🙂 og ikke mindst finde ud af om det er en god ide 😉

Baneudvalget/Greenkeeperne