Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Banen er åben og hjælp med at holde den åben!

Du har sikkert lagt mærke til det, men banen er meget våd, men på trods af det vil vi gerne holde banen åben for spil til sommergreens (så længe det er muligt og kan forsvares), men det kræver jeres hjælp.

På grund af banen er meget blød, er det nemt at slå en tørv op, denne tørv skal findes og lægges tilbage i hullet og trædes godt fast (uanset hvor på banen det er).

Desværre ser vi rigtig mange store tørvehuller på fairway og i roughen, og vi undre os over at du ikke lagde mærke til det da du slog, og endnu mere over at din markør ikke gør dig opmærksom på, at du skal huske at lægge tørven tilbage.

Noget af det samme gælder nedslagsmærker på greens, der er alt for mange der ikke bliver rettet op – gør det nu og det er ikke forbudt at rette andres op.

Der er ikke vognforbud,  men det er heller ikke forbudt at overgå til bærebag, så er det nemmere at gå andre veje 😀 og pas nu på hvor du træder, vi kan se mange skridspor på skråningerne på banen 😉

Vinterbanen er klar, så vi kan vende banen med kort varsel ;-), med tvungen spil fra måtter på hele banen! Men hjælp os nu, så vi kan spille så længe som muligt på den normale bane 😀

Så 3 vigtige punkter som spiller og som markør:

– Ret nedslagsmærker op på greens.

– Læg tørven tilbage og træd den godt ned.

– Riv efter dig i bunkeren.

– Og pas på dig selv, når du går på skråningerne

Du skal aldrig have så travlt med din golf, at du glemmer hensynet til banen 😀

Mvh

Greenkeeperne (21.11.19)Tryk her for at komme tilbage.