Nyhed: Klubhuset skal males

Klubhuset skal males.

Træværket, udvendigt, skal have en god og kærlig omgang med slibning og sort maling.

Mon ikke der er et hold på ca. 15 medlemmer der kan samles og sørge for denne vigtige opgave for klubben og klubhuset?

Selvfølgelig skal vejret være med os – og alle materialer og remedier skal være på plads. Noget af det kan klares i god tid – resten må tilgås på dagen.

Det er tanken at kunne klare opgaven på en dag. Hvis der er stiger og folk, nok må det kunne lade sig gøre.

Hvis det skal kunne lade sig gøre i år bliver det muligvis den 30. september – måske begyndelsen af oktober….ellers må vi vente til maj næste år. Det handler om vejret og fugtigheden i træværket.

Foreløbig vil vi bare gerne vide, om der er folk til opgaven.

Hvis du derfor vil være med til et godt stykke arbejde for klubben – samtidig med, at vi har det sjovt – bedes du melde dig til kontoret.

På forhånd tak