Nyhed: Ny midlertidig lokalregel fra d. 23.11.2020

Nu kan vi desværre ikke undgå det længere, så af hensyn til banen/fairways indføres der fra mandag d. 23.11.2020, tvungen brug af måtter og følgende midlertidig lokalregel.

Klubben stiller måtter til rådighed, og disse findes ved udgangen til hul 1, og husk de er til låns og skal afleveres samme sted du tog den efter runden.

Midlertidig lokalregel gældende fra 23.11.2020

Spil med lejeforbedring ved brug af måtte.

“Når en spillers bold ligger på en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, og en putter ikke bruges til slaget, skal bolden:

• Løftes og placeres på og spilles fra en måtte eller lignende.
  • Bolden må renses.
  • Måtten skal placeres så tæt som muligt på boldens oprindelige position, og bolden skal placeres på måtten.
  • Hvis bolden ruller af måtten efter placering, skal spilleren forsøge at placere bolden igen. Hvis bolden fortsat ikke bliver på måtten, skal måtten flyttes til det nærmeste sted, ikke nærmere hullet, hvor bolden kan komme til at ligge stille.
  • Hvis spilleren tilfældigt flytter bolden på måtten, før slaget udføres, er der ingen straf, og bolden skal placeres igen på måtten.
  • Hvis en tee bruges til at sikre måtten på jorden, må bolden ikke placeres på tee’en.”

Der kan spilles tællende runder under denne midlertidige lokalregel.

Greenkeeperne/Regeludvalget november 2020