Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Nye bolde på rangen

Vi er rigtig glade i denne tid.
Solen begynder at få kraft – græsset vokser og bliver grønt – greens er åbne…. Sæsonen er lige om hjørnet.

Dertil skal vi – ikke uden glæde og stolthed – præsentere vores nye bolde på drivingrangen.

Nykredit og Havdrup Maskinforretning har sponseret og vi har fået sat deres navn på… selvfølgelig.
Mandag den 26. marts lavede boldopsamlerholdet et stort arbejde med at få samlet alle de gamle bolde op og lagt væk i kasserne. Der bliver de til til vinter.

Nettet langs rangen blev sat op, så det kan fange mange af de bolde der ellers vil “forsvinde” op på højen.

.. og sidst, men ikke mindst, blev nye bolde lagt i bold-maskinen til stor fornøjelse for alle medlemmer og gæster.
Det ser rigtig flot ud, skal jeg lige sige.
Klubbens formand fik fornøjelse af at slå nogle af de nye bolde ud – som en af de første.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret