Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Persiske tæppehandlere

Persiske tæppehandlere!

Har man gået på et ægte persisk tæppe, er man ikke i tvivl om, at det er ægte. Blødt med dyb luv, som fødderne synker i. Det ruller bare derudaf. Det er lavet af mestre, som kan deres metier. Vi vil her kalde dem ”tæppehandlere”. På golfbanen i Albertslund er der også tæppehandlere i arbejde.

Vi, der får lov kan bare nyde deres arbejde, kan bare glæde os. Det er ikke altid, at de kommer helt til den ret, som de burde.

Hvem får skylden, når noget ikke går efter drømmene? Det gør ”tæppehandlerne”!
Når vi kvajer os, er det tæppehandlerne, der ikke gør det, de skal.

Et eksempel er her (hul 6), som de har lavet i deres uendelige vrede!!! Mange af os havner jævnligt i ”kamelgræsset”. Til gengæld roser vi os selv, når det går godt. Et indspil der ruller til hullet – et putt der går i. Det er jo kun den følte hånd, der kan det.

Hul 6

Hvem taler vi om? Det er naturligvis de mytiske mænd med deres maskiner, som altid og hele tiden er i vejen. De kunne vel arbejde på tider, der var mere passende for os andre!
Hvem er på tale?

Det er naturligvis de tilhyllede tæppehandlere: greenkeeperne!!

Selv har jeg besøgt mange baner i Danmark og i udlandet. Jeg har aldrig været på en golfbane, som har et persisk tæppe som Albertslund Golfklub.

Selv om greenkeeperne ofte på stor afstand må lægge øre til vore mange grimme ”golford” er det helt uforskyldt. Resultatet af deres arbejde er helt suverænt!

De er ”Persiske Tæppehandlere”!

Pas på, at Augusta ikke headhunter dem!

Tak og ros kan siges og gives på mange måder. Dette er en af dem!

Ole Parmo StormholtTryk her for at komme tilbage.