Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Så har vi alligevel set det med….

Torsdag aften oplevede nogle spillere alligevel et sjældent syn.
Lidt for mange ben til at være en greenkeeper… lidt for lydløs til at være en græsslåmaskine… lidt for stor til at være et rådyr… alt for få jern til at være en spiller…

Næææ det var såmænd en tyr. Ca. 300 kg forvirret kødfuld tyr på springtur, gik nu og græssede hul 9 af.
Nogle spillere passerede dyret der roligt blev stående – den er jo også ligesom vant til at golfbolde og spillere kommer forbi.

Det rolige gik dog helt af da klubsekretæren ville tage billeder af hændelsen. Så skulle dyret pludselig vise hvad den egentlig kan… Pruste og løbe – og se vældig ud. For det øvede kvæg-blik var det dog tydeligt at tyren var noget ude af flippen og spænede formålsløst rundt. Faktisk kunne det udvikle sig til noget katastrofalt, da sådan en løbsk ungtyr nok ikke standser for en let truende golfspiller.
Nå men krapylet spænede lidt rundt og viste sig på hul 9 og på driving range (hvilket fik flere til at fortrække fra udslagene) men fik så den ide at løbe mod Taastrup af asfalt-stien.

En opringning efter hjælp, fik en glimrende mand fra dyreholdet til at komme for at besigtige sagen.
I mellemtiden havde vores tyre-ven åbenbart selv fundet en vej ind i folden igen. Ganske vist den forkerte fold, men alligevel…
En nærmere undersøgelse kunne ikke endegyldigt afgøre hvor det store dyr havde sprunget over hegnet – hverken ud eller ind igen – så det forbliver lidt en gåde…?

Vi venter kun at det sker igen.

Tilbage på terrassen var der nu flere forslag til hvad kunne bruge sådan en tyr til.
Slagtning stod højt. Jeg tror faktisk, at der var en længere ønskeliste til kødstykker og udskæringer.
Et andet forslag var simpelthen at ansætte dyret. Den kunne slå græsset – og samtidig gøde – og sådan en fungerer 24 timer i døgnet (frokost inklusiv) så der kunne måske være noget at kigge på der….

Vi kan kigge på billederne mens vi overvejer andre forslag:

2013-08-08 Tyren løber red2013-08-08 Tyren er nysgerrig red2013-08-08 Tyren på hul 9 red2013-08-08 Tilbage i folden redTryk her for at komme tilbage.