På disse sider orienterer vi om medlemskaber i golfklubben.

Klik på “Ny til golf “hvis du ikke har prøvet golfspillet før eller i hverflad ikke har et DGU-kort.

Klik på en af medlemskatagorierne, hvis du allerede har et DGU kort fra en anden klub og nu ønsker at blive medlem af Albertslund Golfklub

Når du beslutter dig for at blive medlem skal du udfylde en oplysningsblanket, som skal returneres i underskrevet stand.

Du kan hente en oplysningsblanket under medlemskategorien. Du er også velkommen til at kontakte sekretariatet. Se sekretariatets åbningstider her.

Når kontingent er betalt, får du et DGU-kort og du har adgang til alle klubhusets faciliteter, det udendørs træningsområde med driving range, puttinggreens, indspilsområde mm.

Et prøve-medlemskab har en varighed på ca. 3 måneder.
Unge under 18 år kan melde sig ud 2 gange om året: Før 1.1. og før 1.7. Det vil sige, at de efter disse datoer skal betale kontingentet frem til næste udmeldelsesdato.
Når vi har givet et tilbud – f.eks. på Golfens Dag kan betalingen gælde for kontingent hele det første år. Husk dog at melde dig ud inden 31.12. hvis du ikke vil være medlem i det følgende år.
Alle andre medlemstyper er årsmedlemskaber – med tilhørende årskontingent. Udmeldelse kan kun ske inden den 31.12.
Kontingentet er et årskontingent som vi tilbyder at betale over 2 gange: 1. del forfalder 1.2. og 2. del forfalder 1.8.

Du kan evt. kontakte træneren Jacob Gøth-Rasmussen på:

Mail: Jacob@jacobgolf.dk   eller telefon: 4212 3831

Se i øvrigt Jacobs side her på hjemmesiden klik her