Bliv medlem > Ny til golf

Helt ny – og hvordan gør jeg det?

I Albertslund Golfklub skal du være medlem for at kunne deltage i introduktion eller træning.
Vi har kun ganske få medlemstyper, men har ind i mellem et godt tilbud.

Men altså, når du skal begynde at spille golf:

Det er lidt specielt at begynde at spille golf. Du må dog aldrig glemme, at det først og fremmest handler om at have det sjovt!!
Der er flere ting, du skal lære, og det skal du have undervisning i. Den undervisning skal foregå hos en golftræner. Sådan er det i alle golfklubber. I Albertslund golfklub har vi på den baggrund lavet et introduktionsforløb til nye golfere:
Når du melder dig ind, betaler du en fast pris som afhænger af indmeldelsestidspunktet. For den får du:
– Træning og undervisning hos klubbens træner 5 gange på et begynderhold.
– Adgang til de obligatoriske prøver i forskellige slag, i spillet og i reglerne.
– Helt fri adgang til bolde på vores driving range
– Mulighed for at deltage i klubbens regelaftner.

Du kan se, hvordan vi har organiseret begynder-introduktionen her:

Kopi af begynderskema 2017

Denne træning og instruktion får du hos hos træneren, Jacob Gøth-Rasmussen. Han vil sørge for, at du også kommer til nogle slagprøver, som er med til at gøre dig klar til spil.

Samtidig skal du sørge for at læse godt på reglerne. Vi laver nogle regelaftner, hvor vi gennemgår og demonstrerer golfreglerne. Det er de grønne felter i begynderskemaet.

Efter prøvetiden bliver du sendt til Kaninholdet. De samles hver mandag aften. Her møder du kaninførerne. Det er meget venlige medlemmer, der går med dig rundt når du spiller på banen. De lærer dig undervejs at begå dig på banen. Du skal lære at have styr på, hvor din bag skal stå, hvordan spillet foregår fra tee til green, og alt det andet etiske omkring golfen.

De har det rigtig sjovt på disse aftner, og det er her, du får et socialt håndtag til klublivet. Du møder andre spillere og du får introduktion til de tilbud, som klubben har i årets løb.

I kanintiden handler det om at blive en mere stabil golfspiller. På kaninaftnerne – og på andre særligt udpegede dage – kan du spille dig ned i handicap. Når du har spillet dig ned i handicap 54, kan du selv gå videre i dit golfliv.
Ved indmeldelsen bliver nye medlemmer forpligtet til at følge vedtægterne i forbindelse med udmeldelse.

Det er vigtigt, at du kontakter både sekretariatet for at blive medlem på disse betingelser og også, at du kontakter træneren for at melde dig til et af begynderholdene.

Velkommen og rigtig god fornøjelse

Sekretariatet: Tlf.: 43 64 25 77 eller mail: post@albertslundgolfklub.dk
Kontakt sekretariatet for tilmelding.

Trænere for begyndere:
Jacob Gøth-Rasmussen tlf.: 4212 3831 Mail: Jacob@jacobgolf.dk (se også PRO-siden)

Indmeldelses blanket: Blanket Indmeldelsesblanket helt ny