Bliv medlem > Årskort til range og venteliste

Årskort til rangen
Du har mulighed for at købe årskort til vores Driving range.
Det indebærer, at du kan komme så ofte du vil – for at slå bolde fra Driving range og i øvrigt bruge vores indspilsområder.
Du vil ikke være fuldt ordinært medlem i klubben og heller ikke modtage noget DGU-kort.
Det er ganske enkelt en mulighed for dem, der kun vil slappe af med at træne lidt. Et range-årskort koster 1.250,00 kr. pr år.

Kontakt sekretariatet for tilmelding.
Indmeldelses blanket: Blanket Indmeldelsesblanket_Range
Se åbningstider for Driving range her

Dagskort til range
Dagskort til området koster 50,00 kr. og kan betales i indskrivningen på lige fod med en greenfee.
Et Dagskort omfatter helt fri adgang til bolde på Driving range, adgang til puttinggreen og adgang til indspilsområdet ved Vesterled.
Du behøver ikke være medlem af nogen golfklub for at bruge træningsområdet. Vi fordrer dog, at du kender de mest almindelige etiske regler og kan finde ud af at træne uden at ødelægge hverken området eller oplevelsen for andre.

Ventelistemedlem.
Ordningen dækker over golfspillere, der er medlemmer andre steder og som gerne vil bruge vores faciliteter.
Et ventelistemedlemskab giver adgang til helt fri brug af rangen og til nedsat greenfee.
Betingengelsen er dog, at medlemet har et registreret medlemskab i en anden klub og et handicap på højst 54.
Et venteliste medlemskab koster 1.200,00 kr. pr. år