Gæster

Greenfeegæster er velkomne i Albertslund.

Vejviser:

Klubben ligger på Snubbekorsvej 54 i Albertslund. Husk at køre helt op til det sorte klubhus.
Du kan følge dette link for at få et kort.

Vis stort kort

Tidsbestilling:

Vi har kun tidsbestilling på tiderne .oo og .30. Resten af spilletiderne er reserveret til BOLDRENDE.
Det er meget vigtigt at undersøge tidsbestillingen Golfbox  (se eventuelt kalenderen via hjemmesidens forside) for eventuelle arrangementer, før et besøg på banen.
Spillere kan altså tidsbestille, men alle kan og bør orientere sig i tidsbestillingsmodulet om, hvorvidt der er fri bane = boldrende eller om klubarrangementer medfører banelukning. “Boldrende” betyder fri bane…
Der kan også være “blokeringer” der siger noget om arrangementer der IKKE medfører banelukning. Det er orientering til spillere om eventuelle arrangementer, hvor der er mange på banen, men banen er ikke lukket.

Albertslund Golfbane har 9 rigtig fine huller. Man får fornøjelsen 2 gange på en 18 hullers runde.