Gæster > Greenfee priser

Handicap begrænsning for greenfeegæster:
Hverdage: maksimalt handicap 40
Weekend og helligdage maksmalt handicap 36

Vi ønsker alle gæster velkommen, men beder om, at alle lige undersøger vores egen kalender før et besøg. Vi har jo ikke tidsbestilling, så det er værd at undersøge, om der skulle være arrangementer eller banelukning før man tager hjemmefra. Via Golfbox kan du se, om der er arrangementer på banen. Du kan ikke bestille tid hos os, da vi har boldrende, men du kan altså se, om banen skulle være optaget.

Greenfee prisen er sat passende lavt. Vi tager simpelthen en god pris for en god oplevelse.

Vi inviterer dog gerne til gratis spil på banen for indehavere af DGU – introduktions kort. Det samme gælder for medlemmer af Danish Greenkeeper Association og medlemmer af Golfens Administrative Forening.

Det eneste der kan give en lille nedsættelse i pris, er spil for klubbens egne Range-medlemer og også gæster fra vores venskabsklubber kan få en nedsættelse.
Ellers er prisen 200,00 kr. uanset, hvem man er eller hvor man kommer fra eller hvad man har i kortsamlingen.

Betaling med kreditkort kan kun ske i kontorets åbningstid. Derudover kan betaling ske med kontanter eller med SWIPP til telefonnummer: 29677568.

NEDSAT PRIS PÅ GREENFEE

Greens er blevet priklet og eftersået.

Vi sætter derfor prisen for greenfee ned til 100,00 kr. Prisen gælder til og med den 19. maj 2017.

Hverdage 18 huller:

•Seniorer……………………. 200,00 kr

•Juniorer……………………. 100,00 kr.

•Rangemedlem……… 150,00 kr.

•Greenfeeaftale…………… 150,00 kr.

Weekend lør-søn- og helligdage 18 huller:

•Seniorer…………………… 200,00 kr.

•Juniorer………………….. 100,00 kr.

•Rangemedlem……. 150,00 kr.

•Greenfeeaftale…………. 150,00 kr.

Brug af drivingrange:
Bolde til rangen er altid inklusiv når man har betale greenfee

Køb af billet til drivingrange alene koster 50,00 kr.
Du kan altså sagtens bruge vores træningsanlæg – ved bare at betale 50,00 kr. Her behøver du ikke have DGU-kort eller medlemskab, bare du respekterer andre spillere og anlægget.

Juniorer
Husk, at Albertslund Golfklub er tilmeldt B-ordningen for juniorer. Det betyder, at juniorer fra klubber under den gensidige B-ordning spiller gratis i forhold til ordningen “3 til 1”. = 3 juniorer gratis i følge med en betalende senior.