Gæster > Greenfee

Velkommen

Vi ønsker alle gæster velkommen, men beder om, at alle lige undersøger vores egen kalender før et besøg.
Vi har jo begrænset tidsbestilling (to tider i timern), men derudover er det værd at undersøge, om der skulle være arrangementer eller banelukning, før man tager hjemmefra.
Via Golfbox kan du se, om der er arrangementer på banen. Du kan bestille tid hos os, men langt det meste af tiden har vi boldrende, som er åbne tider for alle.

Greenfee prisen er sat passende lavt. Vi tager simpelthen en god pris for en god oplevelse.

Vi inviterer dog gerne til gratis spil på banen for indehavere af DGU – introduktions kort. Det samme gælder for medlemmer af Danish Greenkeeper Association og medlemmer af Golfens Administrative Forening.

Det eneste der kan give en lille nedsættelse i pris, er spil for klubbens egne Fleks-medlemmer og også gæster fra vores venskabsklubber kan få en nedsættelse.
Ellers er prisen 200,00 kr. uanset, hvem man er eller, hvor man kommer fra eller, hvad man har i kortsamlingen.

Betaling med kreditkort kan kun ske i kontorets åbningstid. Derudover kan betaling ske med kontanter eller med MobilePay til nummer: 84842.

Juniorer
Husk,
at Albertslund Golfklub er tilmeldt B-ordningen for juniorer. Det betyder, at juniorer fra klubber under den gensidige B-ordning spiller gratis i forhold til ordningen “3 til 1”. = 3 juniorer gratis i følge med en betalende senior.

Handicap begrænsning for greenfeegæster:
Hverdage: maksimalt handicap 46
Weekend og helligdage maksmalt handicap 46

Priserne er sat uden hensyn til om du spiller 9, 18 eller flere huller.

Hverdage:
• Seniorer ………………….   200,00 kr.

• Juniorer……………………   100,00 kr. (Udenfor B-ordningen)

• Fleksmedlem (2 og 3)……………  150,00 kr.

• Venskabsklubber……………  150,00 kr.

Weekend lør-, søn- og helligdage:

• Seniorer……………………  200,00 kr.

• Juniorer…………………..   100,00 kr. (Udenfor B-ordningen)

• Fleksmedlem (2 og 3)………….   150,00 kr.

• Venskabsklubber………….   150,00 kr.

Brug af drivingrange:
Bolde til rangen er altid inklusiv, når man har betale greenfee

Køb af billet til drivingrange alene koster 50,00 kr.
Du kan altså sagtens bruge vores træningsanlæg – ved bare at betale 50,00 kr. Her behøver du ikke have DGU-kort eller medlemskab, bare du respekterer andre spillere og anlægget.