I klubben > Banerekorder

Her vises de rekorder som er sat på banen.

Frem til 2010 var hul 4 et par 4 – hul og derefter et par 5 hul.
Rekorderne er derfor sat på forskellig baggrund:
Rekorden frem til 2010 er sat, hvor banen havde par 64. Rekorden er 62 slag (brutto) og  indehaves af Jonas Gotfredsen. Rekorden er sat i klubmesterskaberne den 19. august 2006:

Rekorden efter 2010 er sat den 23. maj 2015, i Holehunters Maj turnering. Banen har par 66. Rekorden er 60 (brutto) slag og indehaves af Nicklas C. Nielsen:

Nicklas C.Nielsen klubrekord

Rekorden er selvfølgelig brutto-scoren. Læg lige mærke til at netto scoren er 61 slag. Nicklas har et handicap der giver -1 (minus 1 slag). Han skylder altså banen et slag før han er begyndt på runden.!!

Andre rekorder:
Herudover er der lavet uofficielle banerekorder og tangeringer af banerekorden.
For at kunne registrere en officiel banerekord skal scoren laves i en  klubturnering. Alle andre scores der tangerer eller går under rekorden vil blive regnet som uofficiel rekord.

Herunder kan man se en rekord der er sat uden for turnering – en imponerende score – vel især når man så lige trækker handicappet fra…

Mikkel handicap rekord