I klubben > Begyndere og Kaniner

Forhold for begyndere og kaniner kan ses under menupunktet Bliv medlem/ Ny til golf

Begynderudvalgets medlemmer og kommisoriet kan ses under menupunktet Udvalg – her på hjemmesiden.

Koordinator for alle begyndere og kaniner: Jesper Helmer – klubbens kontor, tlf.: 4364 2577.  Mail: mailto:post@albertslundgolfklub.dk

Træner for begyndere er: Jacob Gøth-Rasmussen – PRO se hans oplysninger her

Begyndere kan følge opslag om begynderhold her på hjemmesiden eller i klubhuset..
I 2017 vil der blive lavet hold for begyndere fra først i april.
Tilmelding på holdene skal ske til klubbens kontor (se ovenfor) eller i mappen: BEGYNDERE foran kontoret

Kaninerne begynder sæsonen 2017 så snart begynderne er klar til kaninrunderne.

Kaninaften hver mandag – vi mødes kl. 16.30 – og slår ud kl. 17.00

Husk at tilmelde dig i Kaninmappen, ved sekretariatet, senest torsdagen før. Her skal man også skrive om man ønsker at købe en frikadelle eller forårsrulle bagefter, hvor vi hygger os sammen og gennemgår aftenens resultater.