I klubben > Hole-in-one

Følgende betingelser skal være opfyldt for godkendelse af en hole in one i Albertslund Golfklub:

* skal finde sted under normalt spil af en runde, som dog ikke behøver at fuldføres,

* der skal være spillet med en medspiller/markør, eller slaget skal være overværet af et vidne,

* slaget skal være det første slag på hullet, Det vil sige, at hole in one med en ny, eller provisorisk bold ikke anerkendes,

* slaget skal være slået til den ordinære green fra et af de ordinære teesteder, eller fra et af klubben afsat provisorisk teested, som dog ikke må ligge væsentligt nærmere green end det ordinære teested,

* runden (eller den spillede del af runden) skal et scorekort være korrekt udfyldt og underskrevet af spiller og markør eller påtegnet af vidnet.

Man kan selv registrere scorekortet i Golfbox – og markøren kan godkende – så der kan man sørge for at bevare registreringen for eftertiden. Registrering af rundens score kan ske uanset om det er en EDS-runde eller en privat runde.

Hvis man ønsker at modtage en erkendtlighed og hyldest på generalforsamlingen, skal scorekortet – eller en kopi – afleveres i klubbens sekretariat. Det er den eneste måde klubben kan blive orienteret om spillerens fantastiske slag.
Spilleren er således selv ansvarlig for at klubben får besked.

Hole in one - Golfskema.qxd

Hole-in-one 2015