I klubben > Klubbens kalender

Alle klubbens arrangementer og planlagte turneringer vil blive synliggjort på Golfbox.

Vi vil vise alle arrangementer i Golfbox under menuen: Klubkalender

Det er ikke sikkert, at alle arrangementer medfører banelukning, men der kan være oplysninger om trafik på banen og/eller i klubhuset.

Hvis du kun vil se klubbens turneringer, skal du gå til menuen Klubturneringer i Golfbox. Her viser vi de turneringer, du eventuelt kan melde dig til. Husk at ændre perioden for datoer!!

Hvis du kun vil se oplysninger om trafik og banelukning, skal du gå til menuen Tidsbestilling i Golfbox og klikke dig frem til den dag, du vil undersøge.
Der findes en genvej til Golfbox på hjemmesidens forside i øverste højre hjørne: Fri bane eller banelukning

Vi bruger altså tidsbestillingsmodulet til at vise både medlemmer og gæster, om der banelukning eller om der er ledigt med Boldrende. Spillere kan bestille tid i Albertslund. Dog kun 2 gange i timen. Fra 1.1.2021 er det tiderne .10 og .40

Se Golfbox.

Herunder kan du finde en samlet kalender for aktivitet i klubben.
Vi har samlet alle arrangementer og aktivitet i en kalender for at give et samlet overblik over det, der foregår i klubben.
Den bliver opdateret løbende
Kalender i PDF: klubkalender 2021 -1