I klubben > Klubbens kalender

Alle klubbens arrangementer og planlagte turneringer vil blive synliggjort på Golfbox.

Vi vil vise alle arrangementer i Golfbox under menuen: Klubkalender
Det er ikke sikkert, at alle arrangementer medfører banelukning, men kan være oplysning om trafik på banen og/eller i klubhuset.

Hvis du kun vil se klubbens turneringer, skal du gå til menuen Klubturneringer. Her viser vi de turneringer du eventuelt kan melde dig til. Husk at ændre perioden for datoer!!

Hvis du kun vil se oplysninger om trafik og banelukning, skal du gå til menuen Tidsbestilling og klikke dig frem til den dag du vil undersøge.
Der findes en genvej på hjemmesidens forside i nederste højre hjørne: Fri bane eller banelukning

Vi bruger altså tidsbestillingsmodulet til at vise både medlemmer og gæster, om der banelukning eller om der er ledigt med Boldrende. Spillere kan ikke bestille tid i Albertslund.

Se Golfbox.

Herunder kan du finde en samlet kalender for aktivitet i klubben.
Vi har samlet alle arrangementer og aktivitet i en kalender for at give et samlet overblik over det, der foregår i klubben.
Den bliver opdateret løbende.

Jesper Klubkalender 2019 fyldt