• Informationer
    • 60´er klubben

60´er klubben > Informationer

Formål:

At samle golfere M/K, der gerne vil spille golf, men som også lægger vægt på socialt samvær.
    Der er kun få betingelser, der skal opfyldes, for at blive medlem af 60’er-klubben:

Man skal være medlem af Albertslund Golfklub, være fyldt 60 år og har spillehandicap max. 54 på banen.

I praksis gør vi følgende:
    Vi mødes hver torsdag i sæsonen kl. 08:30 (undtagen helligdage) og spiller en 18-hullers Stableford-match med gunstart kl. 09:00-13:30 (nogle spiller kun 9 huller). Hver deltager i
    matchen lægger en bold – tydeligt mærket med navn – i en pose (M eller K). Ved lodtrækning findes 2 damer og 2 herrer, som bliver sendt ud at spille sammen. Vi kommer på den måde ud at spille med mange forskellige i løbet af sæsonen og lærer hurtigt hinanden bedre at kende.

Efter matchen samles vi på terrassen eller i klubhuset og spiser vores medbragte mad i fællesskab – husk at købe alt øl og sodavand i klubben –  og har samtidig lejlighed til at få en god golfsnak og drøfte dagens runde.
    Imens finder bestyrelsen de fire, der har scoret flest point i dagens match. De får en erkendtlighed, og alle klapper for de fine resultater. Ved afslutningsmatchen kåres ”Årets 60’er”.

Når vi spiller den ugentlige match, er banen lukket for andre spillere indtil kl. 13:30. Vi skal altså have afsluttet vores match inden dette tidspunkt. Vi lægger derfor vægt på, at alle bidrager til hurtigt spil ved at samle op, når man ikke har flere tildelte slag på et hul, ved at være hurtigt fremme ved sin bold, beslutte sig for køllevalg og dermed være klar til at slå,når det er ens tur, ved at putte 25-30 cm puts ud uden først at markere, ved ikke at lede efter bolde mere end ét minut, før der kaldes igennem osv.
    Hvis et hold ikke har færdigspillet alle 18 huller senest kl. 13:25, må de stoppe spillet, og da holdet så ikke har færdiggjort matchen, vil deres resultat ikke indgå i opgørelsen af dagens konkurrence.

Vi er klar over, at man uden egen skyld kan komme til at vente ved mange huller, fordi der er ”kø” foran, og derfor har vi i en forsøgsperiode indført den regel i 60’er-Klubben, at et hold, der bliver forsinket af holdet foran, får ret til at blive kaldt igennem – uden at holdet, der skal kalde igennem, skal skønne over, om der er plads foran.

Medlemskontingentet – for hele året – inkluderer følgende: Er PT 250 kr.

En sommermatch og en afslutningsmatch med efterfølgende spisning. Som sædvanlig planlægges en 3-dages tur sidst på sommeren. Vi arrangerer 2 spisematcher i sæsonen , showmatcher, hvor vi mod et mindre gebyr sørger for mad efter matchen.
    Vi spiller desuden ”Vinter-60’er-Golf”, der afvikles på torsdage i vintersæsonen. Se betingelserne for 60’er-golf om vinteren på hjemmesiden eller på opslagstavlen i klubhuset.