Klub-i-klub > Dameklubben

DAMEKLUBBENS BESTYRELSE

Inge Johannesson – Alic Hougaard – Yvonne Snefeldt –  Mary Kofoed – Else Jensen

Dameklubben – Albertslund Golfklub

Dameklubbens formål er at fremme den enkelte spillers golfniveau og øge det sociale samvær spillerne imellem.

I Albertslund Golfklub har vi på 25. sæson en dameklub, som afholder turnering hver onsdag fra midt i april til starten af oktober. Derudover har vi spisematch en gang om måneden.

Optagelse
Du kan blive medlem af Dameklubben når du er fyldt 18 år og har spillehandicap max. 72 på banen. Dameklubbens bestyrelse kan til enhver tid ændre på handicapbegrænsning, spilleformer og turneringsafvikling.

Indmeldelse
Tag en indmeldelsesblanket i damemappen, udfyld den og læg den i mappen eller kontakt:
Kasserer Alic Hougaard telefon: 2016 6099, e-mail: Schultz.alic@gmail.com

Du kan deltage i damedagsturneringerne umiddelbart efter, at vi har registreret dig.

Kontingent
Årskontingentet for 2018:   150 kr.    Årskontingentet fastsættes af generalforsamlingen.
Kan indbetales til vores bankkonto:   2275 –  6888 980 111

Damemappen/Opslagstavle/Hjemmeside
I damemappen finder du alle relevante informationer fra Dameklubben. På Albertslund Golfklubs hjemmeside www.albertslundgolfklub.dk finder du også oplysninger – sidste nyt, evt. invitationer til Åbne Damedage, og evt. små historier fra vores golfliv på og udenfor banen – evt. med billeder. Der bliver også sendt mail ud til medlemmerne.

Onsdagsturneringer
I 2018 går vi ud kl. 9.00-10.00 og kl. 15.00-17.00.   Vi har kun fortrinsret på hul 1   ved disse tidspunkter.
Hvis man er mange, der vil ud på samme tid, trækkes der lod.

Der vil være månedspræmie til den spiller som har opnået bedste gennemsnitsscore
( min. 2 score for måneden )  Overrækkes ved spisematch måneden efter.
Derudover spilles 9 og 18 huller i en række. Dette er en gennemgående turnering for sæsonen.
Rækkerne inddeles efter hvor mange medlemmer der er i dameklubben.
Den række du starter i ved årets begyndelse, forbliver du i hele sæsonen.
Disse regler gælder kun i Dameklubben.

Vær opmærksom på, at Albertslunds Golfklubs regler også gælder om onsdagen.
Husk at skrive dig på listen og husk at aflevere korrekt udfyldt scorekort.
Spilleformen på almindelige onsdage er stableford. Dog kan der spilles slagspil den anden onsdag i måneden. (frivilligt)
Hver måneden (undtagen juli) har vi spisematch og spiller 9 huller med mødetid kl. 16.30 og gunstart kl. 17.00, med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse. Denne aften spilles der kun i en række.

Tilmelding til spisematcher
Til spisematcherne skal du tilmelde dig på golfbox, eller sende en mail til:
damegolf.2620@gmail.com     senest lørdag inden matchen.
Betaling til matcher senest 5 dage før match:  Bankkonto:  2275 –  6888 980 111

Mødetid: Senest 30 minutter før start, ellers tillægges 2 stafpoints.
Evt. afbud skal ske så hurtigt som muligt til Inge J., telefon på matchdagen: 40 58 68 29 – hvis ikke andet meddeles på tilmeldingslisten.
Ved afbud efter tilmeldingsfrist bliver matchfee ikke tilbagebetalt.

Pointlighed i turneringer
Ved lige resultater vinder spilleren med laveste HCP.

Tænk på, at Dameklubben er til for dig, så har du spørgsmål, problemer eller gode ideer, kan du altid kontakte os, vores navne finder du i damemappen eller på klubbens hjemmeside

Vel mødt til vores 25. sæson.    Uden dig – ingen Dameklub