Klub-i-klub > Herreklubben

Formål

Klubben har til formål, at samle så mange herrer som muligt til jævnligt samvær. Alle herremedlemmer over 18 år i Albertslund Golfklub, der har tilladelse til at gå stor bane, kan deltage i klubben. Der kræves ingen indmeldelse eller kontingent, man møder op på spilledagen, og betaler et startgebyr, der i 2015 udgør 30 kr/spilledag.

Spilledagen er altid en tirsdag. Der afvikles et formiddagshold med start i tidsrummet kl. 9.00 – 11.00 og et eftermiddagshold med start i tidsrummet kl. 15.00 – 17.00. I tidsrummet om formiddagen har Herreklubben fortrinsret på banen mellem 9 og 10 og i tidsrummet om eftermiddagen er banen lukket.

Når du er mødt frem kan du skrive dig på en liste, der ligger i klubhuset. Det er denne liste, der afgør spilleordenen på dagen.
Hold selv øje med hvem du er på hold med og hvornår det er din bold, der skal slå ud.

Hver 4. tirsdag samles alle spillerne til fælles start ( gun-start) kl. 17.00 med efterfølgende fælles spisning. Til disse aftener er der tilmelding, som sker i Herremappen i green-fee reolen. Tilmelding sker også via Golfbox.

Udover spilledagene arrangerer Herreklubben en sommertur til en fremmed golfbane og et afslutningsarrangement ved sæsonafslutningen .

Se Herreklubbens kalender for 2017 her: kalender-2017

Vil du vide mer’ så læs under informationer og vedtægter.

Herreklubbens bestyrelse:

Formand: Jeff Glemø, Tlf: 31532839, Mail: jeff@kludene.dk