I klubben > Turneringer

Den samlede turneringskalender for 2018.
Vi gør opmærksom på, at her kun vises klubbens turneringer – og ikke alle arrangementer der foregår i klubben og på banen.

Vi venter med længsel på sæson 2018:
Her findes turneringskalenderen, som vi kender dem pr. 21. februar 2018: Turneringskalender 21.2.2018

——————————————————————————————————————————

Turneringsbetingelser.

Læs turneringsbetingelserne her: Generelle turneringsbetingelser for AGK 2018 Åbner en PDF-fil

—————————————————————————————————————————————–

Ønsker du at melde afbud til en turnering,

Se medlemmer i Turneringsudvalget

—————————————————————————————————————————————–

Hold dig orienteret om aktuelle banelukninger på  tidsbestillingskalenderen i GolfBox.

Abacus Klubcup

Abacus cup er Danmarks største bredde turnering

Efter mange år med navnet Synoptik Cup skifter turneringen nu navn til abacus cup. Men fortsætter ellers som du kender det.

Turneringen afvikles over min. 3 turneringer i egen klub, hvor man får tildelt ranglistepoint alt efter placering. Vinderen af hver handicapgruppe, på ranglisten, dvs. i alt 5 spillere fra hver klub, går videre til landsdelsfinale og de to bedste klubhold i hver landsdelsfinale går derefter videre til landsfinalen.

Du skal ikke selv tilmelde dig abacus cup. Hvis din klub er tilmeldt, så er du automatisk med – såfremt du deltager i en af de turneringer, som din klub har udvalgt som tællende til ranglisten.
Se ranglister på dette link:
Abacus livescoring/ranglister

Se eventuelt mere på Golf.dk