I klubben > Turneringer

Den samlede turneringskalender for 2017.
Vi gør opmærksom på, at her kun vises klubbens turneringer – og ikke alle arrangementer der foregår i klubben og på banen.

Alle turneringer i 2016 er afsluttet. Vi venter med længsel på sæson 2017

——————————————————————————————————————————

Turneringsbetingelser.

Læs turneringsbetingelserne her: Generelle_turneringsbetingelser Åbner en PDF-fil

—————————————————————————————————————————————–

Ønsker du at melde afbud til en turnering,

skal dette ske til: Erik Pedersen

på telefon:  23 46 59 65

Se medlemmer i Turneringsudvalget

—————————————————————————————————————————————–

Hold dig orienteret om aktuelle banelukninger på  tidsbestillingskalenderen i GolfBox.

Abacus Klubcup

Abacus cup er Danmarks største bredde turnering

Efter mange år med navnet Synoptik Cup skifter turneringen nu navn til abacus cup. Men fortsætter ellers som du kender det.

Turneringen afvikles over min. 3 turneringer i egen klub, hvor man får tildelt ranglistepoint alt efter placering. Vinderen af hver handicapgruppe, på ranglisten, dvs. i alt 5 spillere fra hver klub, går videre til landsdelsfinale og de to bedste klubhold i hver landsdelsfinale går derefter videre til landsfinalen.

Du skal ikke selv tilmelde dig abacus cup. Hvis din klub er tilmeldt, så er du automatisk med – såfremt du deltager i en af de turneringer, som din klub har udvalgt som tællende til ranglisten.
Se ranglister på dette link:
Abacus livescoring/ranglister

Se eventuelt mere på Golf.dk