I klubben > Ungdom

Træning på Vesterleddet

Kom og vær med – spil golf i Albertslund Golfklub!

Vi træner hver onsdag fra kl. 16:00 til 17:30. Træningen er åben for alle under 18 år. Vi har udstyr, som du kan låne, så du har mulighed for at prøve, om golf er noget for dig!

I Albertslund Golfklub kan du spille første sæson for bare 500 kr.

Du får hver onsdag træning af klubbens protræner Jacob, som lærer dig de grundlæggende teknikker, så du kan komme ud og spille på vores dejlige golfbane. De øvrige dage, kan du, som medlem af Albertslund Golfklub, benytte faciliteterne til at øve dig i at putte, eller slå bolde på vores driving range. Bolde til træning er gratis.

Så snart du er klar til at komme på banen, så får du et golfhandicap, så du kan deltage i stævner og turneringer. Du får også medlemskort til DGU (Dansk Golfunion).

Juniorudvalget laver forskellige arrangementer hen over sæsonen, som fx kagedage, fællesspisninger med fx grill, hyggeaften med natgolf og meget meget mere!

Lyder det interessant, så kom på onsdag og vær med.

Har du eller dine forældre spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Juniorudvalget eller sekretariatet i klubben.

Juniorfolder 2019 (link) – er ved at blive opdateret 😊

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du allerede nu kontakte kontoret. Klik her

Lene Strandby Andersen
Mail: strandbyandersen@gmail.com