I klubben > Ungdom

Træning på Vesterleddet

Er du Danmarks nye Nicole Broch Larsen eller Thorbjørn Olesen?

I Albertslund Golfklub tilbyder vi åben juniortræning hver onsdag fra kl. 16:00 til 18:00 (med sæsonstart 12. april 2017), hvor DU har muligheden for at prøve, om golf er noget for dig! (De første par gange er gratis – og vi stiller selvfølgelig udstyr til rådighed)

I Albertslund Golfklub bliver der satset benhårdt på ungdommen – så er du mellem  0 og 18 år, er der masser at glæde sig til som “junior-golfer” i Albertslund.

Som juniormedlem i Albertslund Golfklub tilbyder vi:

GRATIS træning hver onsdag fra kl. 16:00 til 18:00. Klubbens protræner, Jacob, står for træningen og assisteres af to af klubbens dygtige spillere, Simon og Pernille

Spil og træning på en rigtig golfbane

Spil på putting-green

Spil på indspilsbane

Spil på driving-range (gratis bolde)

Registreret golfhandicap

Medlemskort til DGU (Dansk Golfunion)

Mulighed for at deltage i turneringer på andre baner på sjælland

Overnatning med natgolf, konkurrencer, grill-aftner, kage-dage, hygge og meget meget mere!

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du allerede nu kontakte kontoret. Klik her

Du kan læse mere om ungdommens målsætning ved at downloade vores folder: Ungdomsfolder 2017

Hvis du er interesseret i at se vores aktivitetskalender for ungdommen 2017 – klik her

Har du yderligere spørgsmål til trænere er du velkommen til at kontakte os!

Simon Jørgensen
Mail: sne66@msn.com

Pernille Beckmann
mail: pernillebeckmann@me.com