Ungdom > Ungdomsarbejdets målsætning

I Albertslund Golfklub lægger vi vægt på det sociale, og ser sammenholdet i klubben som noget af det vigtigste. Derudover er det vigtigt at vores juniorer synes, at det er sjovt at gå til golf. Det bliver det blandt andet ved at have venner i klubben, god træning og udvikling i sit spil.

For at sikre den gode kvalitet i træningen er det vores protræner Jacob, der styrer ungdomstræningen og sikre at juniorerne udvikler og hele tiden bliver bedre. Man bliver selvfølgelig ikke end bedre golfspiller kun af at deltage i træning hos ham, men også ved at udnytte klubbens træningsfaciliteter de andre dage på ugen 🙂

Du kan læse meget mere om målsætningen med ungdomsarbejdet i vores ungdomsfolder for 2017, hvor der blandt andet står hvilke aktiviteter, vi afholder for vores juniorer.

Ungdomsfolder 2017