Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: 4 graders frost om natten

Om natten var der frost, op til 4 grader. Ved fremmødet 0800 var der lidt tvivl om vi kunne begynder klokken 0900. Men heldigvis gav greenkeeperne grønt lys. De havde dog ikke nået at slå green eller tromle den på grund af is, men de var hurtige nok.

54 var mødt op til lodtrækningen, så flot ser det ud før start.

Alle var inde til tiden, flot. Husk det kan ikke undgås, at der er lidt ventetid, så lad være med at lede for længe efter bolden hvis den er lidt på afveje. Tag straffen og spil videre efter reglerne med en ny bold.

For at prøve at spare tid, har vi indført , på prøve, en nye etiketteregel på hul 2, og kun hul 2. længden på hullet er max 191 meter. Det er der ikke mange i 60`-er Klubben der kan slå. Derfor, når det et hold er nået til green, kan det efterfølgende hold slå ud. under den forudsætning at de  ganske få der kan nå green, lader være med at slå ud. Denne regel blev prøvet og gav lidt bedre flow på banen.

I 60`er -Klubben er der nu 99 tilmeldte medlemmer.

9 huller rækken.

nr. 1 med 19 point, tillykke med det nye handicap, Niels Erik Andersen, 1 flaske rødvin fra  sponsoren:

Nr. 2 med 14 point Reni Greve, som vandt 1 flaske hvidvin også fra sponsoren.

18 huller :

nr. 1 Erik Bast med 32 point, 2 flasker vin fra Kokkens vinhus

Nr. 2 Kirsten S.Petersen med 32 point. 1 flaske vin fra kokkens vinhus

nr. 3 Lene Barfod med 31 point, ½ flaske vin også fra kokkens vinhus.

Turen til Dragsholm  er fuldtegnet og tilmelding lukket der er 56 deltagere.

De der endnu ikke måtte have betalt, husk betalingsoplysningerne, se nedenstående opslag.

Showmatch 1. juni 2017 Tilmelding lukket.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret