Nyhed: Banen er åben – MEN !

Banen er nu åben og du er velkommen til at benytte vogn igen, men det er stadig tilladt at bruge bærebag 🙂

Perioden vi går ind i, er meget ustabil m.h.t. vejret, og det ser ikke lovende ud henover Påsken og dagene der følger, heldigvis er der udsigt til nogle solrige dage, men desværre også til frost i morgentimerne og vi kan ikke påpege nok: BANEN ER LUKKET VED ALLE FORMER FOR FROST.

Så selvom der ikke er frost hjemme i jeres have, så kan der ved solopgang og de første timer sagtens dannes rimfrost her på banen og så er alt, undtagen klubhuset og drivingrangen lukket. Hvornår på dagen banen åbner kan varierer meget og der er ingen tommelfingerregel for det, andet end frosten skal være væk 😉

Greens er ikke verdens hurtigste lige for tiden, da vi holder lidt igen med klipningen, det samme gælder m.h.t. resten af banen, så derfor er der indført en lokalregel om lejeforbedring:

Som midlertidig lokalregel gælder:

Krav om lejeforbedring på fairways.

En bold, der ligger på noget tætklippet areal (ej semirough) through the green, skal løftes uden straf og renses.
Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden må spilleren placere den på et sted inden for et udfoldet scorekort og ikke nærmere hullet, end hvor den oprindelig lå, og som ikke er i en hazard eller på en green.
En spiller må kun placere bolden én gang, og den er i spil, når den er blevet placeret (Regel 20-4).
Vi er med denne lokalregel stadig i stand til at handicap-regulere når spillere gennemfører en EDS markeret runde. Godkendt af DGU – 12.11.2014.

Vi håber i får nogle gode golfdage i Påsken og at forudsigelserne fra diverse meteorologer ikke holder stik m.h.t. frosten 😉

Husk at banen kommer i første række, så vis hensyn 😀

Hilsen Greenkeeperne