Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Dejlig dag på banen.

Torsdag den 1. August 2013  var 42  medlemmer af  60`-klubben mødt op til den ugentlige dyst, mod sig selv, banen og alle  fremmødte. Det havde regnet dagen før, og med lidt god vilje kunne man se noget grønt spire frem, men der var stadig meget flot løb på fairway, det er noget vi sætter pris på. Greens var utrolig flotte og meget hurtige.

Husk, at  når   en golfer, en sjælden gang rammer en fremmed green, eller forklæde, så skal bolden droppes helt ude i rough og ikke på forklæde eller det tætklippede område rundt om green.

Resultaterne:

CAM00192

3 golfere havde opnået 33 stabelfordpoint. Allan Gudmansen og Steen Bender  omtales hædrende, men

måtte vige  4. pladsen til Janne Rasmussen

CAM00193

Lasse Pedersen, ses under min finger (undskyld) fik flotte 34 stabelforpoint, og fik dermed 3. præmie.

CAM00194

Flemming Kjelsmark  spillede sig til 35 stabelfordpoint og blev en sikker nr. 2.

CAM00195

En flot nr. 1 med 36 stabelfordpoint blev Vibeke Thornholm.

Til deltagerne i sommerturen.  Jeg har opdateret  tilmeldingslisten, se hjemmesiden. Ægteparret Fredberg har meldt afbud, og  erstattet af  Gerda Kragelund Kjeldsen og John Elsner.

Der er ikke flere på venteliste.

Søren Andersen