Snubbekorsvej 20D i Taastrup

Nyhed: Enestående tilbud – Få stenslag repareret d. 14.9 i klubben!

AGC Hole hunters har i samarbejde med Carglass lavet følgende tilbud:

Få stenslag repareret, mens du hygger på golfbanen eller nyder en kold øl, et glas vin eller sodavand på terrassen på AGC Hole Hunters regning”

Carglass står klar til at reparere stenslag på parkeringspladsen lørdag den 14/9 fra 11-16.

Der vil være en ”først til mølle liste”, man kan registrere sig på op til dagen. Der vil være mulighed for at 20 biler kan få fikset stenslag på forruden. Så det gælder om at skynde sig!!

Er du ikke dækket mod stenslag via din forsikring, får du repareret stenslag for KUN 250 kr. inkl. moms

Er du dækket via din forsikring eller leasingselskab, afregner Carglass med dem efterfølgende.

Kom forbi Carglass’ stand og få tjekket din forrude – Carglass kan hjælpe dig med, om stenslaget kan repareres eller ruden skal skiftes. Skal ruden skiftes, sørger Carglass for at du efterfølgende bliver kontaktet for book af rudeskift.

Betingelser:

Tilbuddet gælder kun på dagen i tidsrummet 11-16

Venlig hilsen / Kind regards,

Rikke Tindal
Sales Manager

Roskildevej 16, 2620 Albertslund, Denmark
Mobil: +45 20 74 99 11 Mail: rikke.tindal@carglass.dk

PS: D. 1.9 vil der bliver hængt en tilmeldingsliste op i klubhuset, hvor Du kan skrive dig på!