Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Havde vi det sjovt ?

Allerede i januar 2017 påbegyndte bestyrelsen arbejdet med at planlægge årets sommertur i 60`-er Klubben.

Vi valgte , syntes vi selv, et rimeligt godt tilbud fra Pejsegården i Brædstrup, lidt nordvest for Horsens.

Vi valgte endvidere at spille sommerturneringen på 2 baner, nemlig Ry Golfklub og Himmelbjergets Golfklub.

Turneringen var gældende og handicapregulerende, så husk at se jeres eventuelle nye handicap.

Levede tilbuddet op til vores forventninger, ja da også i den grad. God mad og fin betjening og et meget venligt personale.

Kan vi anbefale Pejsegården til andre, ja da.

Vi var 51 golfere som mødte op på Pejsegården tirsdag den 15. august 2017 om eftermiddagen og blev indlogeret.

Kl. 18.30 var der velkomstdrink og efterfølgende spisning i eget lokale.

Så var det sengetid for mange, så vi var friske til første runde på banen i Ry.

Onsdag den 16. august 2017, Ry Golfklub.

Denne bane var meget åben for blæst, men vejret var stille og solen skinnede dejligt. Så banens sværhedsgrad var de ganske mange bunkers.

Vi var forinden afgang fra Pejsegården blevet forsynet med en dejlig madpakke og vand, meget lækkert.

Der bliver delt scorekort ud og vi gør klar til start, alt var klar fra Anette i Ry Golfklub. Buggyerne blev startet op og klokken 10.00 ud i en baglæns gunstart.

Omkring 4,5 time senere vende vi tilbage godt trætte til en dejlig øl eller 2 på terrassen.

Nærmest hul blev vundet af Sten Larsson.

Ruth Jensen  havde fødselsdag, 85 år, og der blev sunget fødselsdagssang.

Hjem til Pejsegården og hvile lidt før vi igen mødtes 18.30 til en drink og efterfølgende spisning .

Formanden havde sørget for at vi alle fik rørt stemmerne med en fællessang alle tre aftener.

Torsdag den 17. August 2017

Så var det banen i Himmelbjerg Golfklub. Den var meget bakket og havde karakter af en parkbane, med mange blinde slag. Holdt vejret også her, ja i det store og hele, dog blev de der endte længst ude, ramt af et tiltagende regnvejr. Men de fleste kom ind i tørvejr.

Hul 19, Himmelbjergets Golfklub.

Så var det tid til festmiddag og præmieudeling, samt klappepræmier, mange.

Turneringen var opdelt i 2 rækker, en for Damer og en for Herrer.

Velkomstdrink.

tre retters menu

Tak til Peter Skovborg og Ingeborg Nielsen for at de indtastede scorekort.

Damerækken:

nr. 1 Lissi Munch med 66 point

Nr.2 Karen Rye med 64 point

Nr.3 Bodil Damkjær med 58 point

Herrerækken.

Nr.1 Bjarne Meyer Frederiksen med 72 point

Nr.2 Christian Halgreen med 71 point.

Nr.3 Preben Olsen med 66 point.

Tak til alle deltagere for at medvirke med godt humør og kammeratskab, jo vi syntes vi havde det sjovt.

På gensyn næste torsdag.

Bestyrelsen.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox