Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Handicap regulering for kaniner

Medlemmer i Albertslund golfklub, som er kaniner, kan få nedsat deres handicap, hvis følgende kan fremvises:

– Et scorekort fra en golfrunde i Albertslund golfklub – som er underskrevet af en markør med maksimum handicap 36. Markøren skal underskrive med navn og med DGU-nummer. Dette kan ske på de udvalgte dage – se et andet sted på siden.

Et scorekort fra en runde golf i en anden golfklub – som er underskrevet af en markør med maksimum handicap 36.

Markøren skal underskrive med navn og med DGU-nummer.

Score kortene kan stamme fra runder med 9 huller eller med 18 huller.

Det er en betingelse, at scorekortet stammer fra en golfbane, der er ratet efter DGU´s regler om golfbaner. Det vil sige, at vi ikke accepterer scorekort fra play-and-play baner, der ikke er optaget i DGU.

Husk, at reglerne for aflevering af scorekort og regulering af handicap gælder.

En spiller kan aflevere et scorekort efter en runde på 9 huller. Dog kun hvis spilleren kun har spillet 9 huller. Herefter reguleres spilleren for scoren på 9 huller.

Har spilleren spillet 18 huller skal scorekortet for 18 huller afleveres. Handicappet kan kun reguleres for scoren på 18 huller. Har spilleren scoret flere end 18 stableford point på de første 9 huller og færre end 18 stableford point, på de sidste 9 huller, vil det stadig være for 18 huller at handicappet reguleres.

Scorekort der medfører regulering i forhold til denne ordning, skal afleveres til sekretariatet i golfklubben. Enten ved personlig henvendelse eller i postkassen til scorekort på ydersiden af huset ved hul 1.

Klubbens bemærkninger om handicapregulering for kaniner:

Kaniner skal have meget at vide om det etiske på banen, reglerne i praksis, spilleforløb og hastighed, placering på banen, udfyldelse af scorekort og ikke mindst, opbygge et netværk i klubben. Hele denne del af golfen er lige så vigtig og relevant at mestre som regler og svingteknik. Langt det meste kan ikke studeres ud fra en bog – det skal opleves.

I kaninudvalget er der lavet en plan for, hvad der er passende for alle kaniner at komme i gennem i kanintiden – spørg Bjarne Meyer, hvis du vil vide mere om planen.

Det er grunden til, at vi i Albertslund fordrer, at kaniner skal komme til kaninaften 8 gange – uanset om spilleren kan fremvise et scorekort til et lavere handicap end 54.

Klubben ønsker selvfølgelig, at mange nye spillere kommer gennem kanintiden hurtigt – og dermed opnår en golfmæssig frihed til at spille når lysten og tiden er der. Vi ønsker dog samtidig at medvirke til at give alle spillere en god oplevelse på banen. Vi vil derfor give “vores” kaniner en god indføring i golfens etik og adfærdsregler.