Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Kaniners spil på den store bane

Der er stadig ikke fuldstændigt frit spil på banen for medlemmer med handicap over 54. Det handler om begrænsede tidsrum og der er nogle rammer for spillet, som skal iagttages og respekteres.

Se de udvalgte datoer nederst på denne side. Alle dage kan kaninerne gå ud fra kl. 16.00

Denne mulighed for kaniners spil på banen gælder alle klubbens kaniner – uanset alder eller medlemsform.  De skal dog selvfølgelig være medlem af Albertslund golfklub.

For overhovedet at komme i betragtning til spil på banen skal spilleren have bestået regelprøve og slagprøve og dermed være berettiget til et handicap på 72.

Spil på banen skal ske i følge med en anden spiller – og kun en – og denne anden spiller skal have et handicap på under 36. Medspilleren bliver betragtet som medansvarlig for at klubbens lokale regler og foreskrifter overholdes. En kanin må ikke gå på banen med andre kaniner. Det er således ikke muligt at gå i en bold med 2 kaniner og en rutineret spiller. Kaninen skal altid gå i en 2-bold.

Spil på banen kan kun ske på de særligt udpegede datoer som findes angivet her på hjemmesiden.

Derudover er der nogle foreskrifter, som er rammesættende for spillet på disse udvalgte dage.

Der skal være stor opmærksomhed på andre spillere. Specielt hurtigere spillende grupper, som kan afvente at komme frem. Her er det en betingelse, at gruppen med kaninspilleren kalder den hurtigere spillende gruppe igennem.

Kaninen kan sættes ned i handicap på grundlag af en golfrunde spillet på disse dage. Regulering i handicap sker på baggrund af indleverede scorekort underskrevet af spiller og markør.

Det vil være stærkt tilrådeligt, at alle kaniner spiller fra rød tee. Banen er udfordrende nok derfra.

Spilledage i 2013:

6. april – 7. april – 21. april – 28. april – 5. maj – 19. maj – 20. maj – 26. maj – 8. juni – 9. juni – 23. juni – 30. juni – 6. juli – 7. juli – 13. juli – 14. juli – 20. juli – 21. juli – 27. juli – 28. juli – 4. august – 17. august – 18. august – 14. september – 15. september – 28. september – 29. september – 6. oktober – 15. oktober.