Nyhed: Kontant og Dankort

Dette gælder kun betaling af greenfee. Det gælder ikke betaling i øl – og vandautomaten.

Som følge af reglerne for betaling med Dankort – faktisk med alle betalingskort – har klubben fået nye retningslinjer for betaling af greenfee med betalingskort:

Dankortautomaten skal i fremtiden være “betjent” – som det hedder. Det vil sige, at der skal være personale tilstede – for vejledning – når betaling skal ske via Dankort maskinen.

Betaling af greenfee med betalingskort kan derfor kun ske i kontorets åbningstid – eller hvis Jesper skulle være at træffe.
Uden for kontortiden modtager klubben kun kontant betaling for greenfee.

Når automaten ikke er betjent vil den ganske enkelt ikke fungere.

Det er sikkerheden omkring betaling med kort der har gjort det nødvendigt at tage dette skridt. NETS, som står for betaling med Dankort, har indskærpet, at reglerne for betjente og ikke-betjente automater skal følges.

Pris for greenfee er stadig den samme.