Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Pink Cup 2016

Billed 2016

Så er det nu – tilmeld dig til Pink Cup turneringen  den 15. juni 2016

Gunstart kl. 17.00. Mødetid kl. 16.30
Tilmeld dig via Golbox   senest den 10. juni 2016
Betaling kr. 125,-   på bankkonto: 2275 – 6888 980 111    senest 10. juni 2016

Vi spiller stableford og
Der vil naturligvis også være puttekonkurrence under spillet .

Fakta om Pink Cup: Udover at det er sjovt at spille Pink Cup, så er der en dybere mening med turneringen.
Hvert år rammes ca. 4.900 danske kvinder af brystkræft. Det betyder, at 1 ud af 9 kvinder mærker sygdommen på egen krop.
Vi støtter kampen med brystkræft – overskuddet fra denne match går til kampen med brystkræft.

Efter matchen, vil der blive serveret 3 stk. sandwichs samt kaffe og kage.

Der vil som tidligere år blive solgt lotteri til fordel for kræftens bekæmpelse.
Du kan samme dag se om du har vundet.

Vi holder også auktion over billede, som er ophængt i klubhuset. Auktionen er startet, og du kan allerede nu skrive dig på listen som er ved billedet.

Turneringen er en lukket turnering for medlemmer i Albertslund Golfklub som er fyldt 18 år og max hcp 54 Damer har fortrinsret, men mænd er MEGET velkomne.
Der spilles for damer i 2 rækker, og for herrer i 1 række.
Der spilles stableford med fuldt sph over 18 huller
Ved lige score afgøres placeringer efter laveste spillehcp derefter sidste 9 huller
Turneringen har venteliste prioritet efter “først til mølle” princippet. Max antal spillere: 52

Kom og vær med til at støtte denne vigtige sag.

De bedste hilsener Dameklubben