Nyhed: sommertur 2015

IMG_1144

Tirsdag den 11. august 2015 oprandt dagen for 60`-er Klubbens årlige sommertur, som i år gik til Korsør Golfklub og med ophold på det meget nærliggende hotel Comwell.

Det var med lidt bange anelser at vi tog af sted 0830, det regnede skomagerdrenge , men allerede ved Ringsted begyndte det at klare op, og vi fik to dejlige dage i godt vejr.

Banen er noget kuperet, flere havde ønsket buggy, og ved stor hjælp fra Golfklubben i Korsør lykkedes det at tilfredsstille behovet, der var ialt 10 buggyer i drift. Vi havde stor hjælp af golfklubben, der trykte vores scorekort og havde alt klart til nærmest hul, på hul 3. Alt i alt en meget fin service. Banen og klubben kan bestemt anbefales til alle der ønsker en dejlig tur langs Korsør Nor.

Tirsdag den 11. var der løbende start fra klokken 11.40 og sidste hold kom ud 13,50. På grund af den løbende start havde vi udsat middagen til 19.30. Der var 56 golfere og en chaufør der skulle ud at nyde banen.

Servicen i cafeen var helt perfekt , dejlig mad til rimelige priser. God betjening alt i alt  til et 13-tal.

IMG_1142

Flemming Frederiksen og Søren Andersen sørger for indskrivningen og udlevering af scorekort.

IMG_1143

Buggyerne gøres klar, og så er vi klar til at indtage banen.

Alle var inde igen 1845 og så var vi klar til middagen kl. 19.30. Hotel Comwell havde  lavet et grill arrangement, hvor vi sad udendørs i den dejlige sommeraften. Maden var fin både den aften og til afslutningsmiddagen. Vi hørte kun roser fra deltagerne om både opholdet på hotellet og banen. Sekretær i klubben var “vores egen” Christina, der før var i Albertslund Golfklub. Tak for samarbejdet Christina.

Nærmest hul dag 1  blev vundet med en afstand på godt 19 meter, de har store green, af Bjarne Meyer, han fik 2 flasker rødvin som præmie.

Onsdag var det 2 dag af turneringen, scorekort var uddelt tirsdag aften og kl. 0830 var der samling ved klubhuset. her skrev vi os på en liste så en dejlig frokost stod klar da alle var kommet ind.

Onsdag var der gunstart så de med buggyer fik fornøjelsen af at starte ved de fjernest liggende huller.

Alle var inde til tiden efter endnu en dejlig dag og fik indtaget den bestilte mad og mange fik tanket op på vædskebalancen.

Scorekortene  havde Peter Skovborg lovet at indtaste til Golfbox begge dage. En stor tak Til Peter for dette arbejde.

IMG_1145

Vi havde lavet et flot Præmiebord, og der var også et antal klappepræmier.

Indenfor budgettet var der råd til en velkomstdrink og så gik vi til bords til en dejlig 3 rettes middag.

IMG_1154 IMG_1153 IMG_1152 IMG_1151 IMG_1150 IMG_1149 IMG_1148 IMG_1147 IMG_1146

Her er de glade deltagere.

Efter maden var det tid til præmier. Men først var der præmie til nærmest hul, det var samme hul som dag 1, hul 3, greenen var ikke mindre men resultatet var meget tættere på hullet , en anelse over 4 meter slået af Preben Olsen, som fik 2 flasker rød vin.

IMG_1158

Der var 2 præmierækker: Nemlig en dame og en herrerække.

Damerækken:

Nr. 1  med 71 stabelfordpoint ( 36 +35)  Inge-Lise Nørklit

Nr. 2 med 70 stabelfordpoint (36+34) Ulla West

Nr.3 med 67 stabelfordpoint( 39+38) Lisbeth Lønborg

Nr.4. med 61 Stabelfordpoint ( 25+36) Esther Kure

Herrerækken :

Nr. 1 med 72 Stabelfordpoint ( 38+34) Christian Halgreen

nr. 2 med 66 stabelfordpoint (36+30) Bent Christensen

Nr. 3 med 65 Stabelfordpoint (30+65) Per Thornholm

Nr. 4 med 64 stabelfordpoint (32+32) Bjarne Meyer

Derefter blev trukket lod om klappepræmierne.

IMG_1159

Bestyrelsen fik af deltagerne en dejlig kurv, tak for det. Vi har glædet os til dette og syntes at i alle var rare at være sammen med. Vi glæder os allerede til næste år.

Lidt efter lidt trak medlemmerne sig tilbage efter to dejlige dage, dels på hotellet dels på banen.

Der var begge dage en dejlig morgenmadsbuffet, med alt hvad hjertet kunne begære.

Torsdag den 13. august var det tid til hjemrejse

NB. Husk at se efter om jeres handicap er reguleret, se efter i golfbox. Turneringen var tællende.