Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Der spilles på Vinterbanen.

Så skifter vejret og indtil andet oplyses er der kun åbent for spil på Vinterbanen med tvungen brug af bærebag.

Husk når du vælger bærebag, så er det ikke nødvendigt at tage hele sættet med 😉

Klik her for at se hulforløbet! (åbner en pdf-fil)

Der skal spilles fra vintertee til vintergreen og der skal spilles fra måtter. (måtterne lånes ved klubhuset).

Det vil sige, at det ikke længere tilladt at færdes på de normale greens og for-greens,  og der skal droppes ud fra de normale tee-steder.  (Ved alt slags frost, MÅ SOMMERGREENS IKKE BETRÆDES.)

Puttinggreenen ved klubhuset og indspilsområdet bag Vesterled er  lukket, men drivingrangen er åben efter “Silvan-metoden” :)

Vælg din rute på banen med omhu og fordel sliddet mest muligt – Gå nye veje ;), gå i roughen og undgå de “normale” ruter og parkeringspladser 😉

Vi advarer om at broerne på hul 5 og hul 9 kan blive/være glatte, så pas på dig selv og gå eventuelt uden om 😉

Læs altid opslag på banen, på hjemmesiden og nu også på FACEBOOK!.

Overtrædelse af ovennævnte kan medfører bortvisning og evt. efterfølgende karantæne.

PS: Forslag til spil af hul 7 vinterbane: Når du spiller ned mod motorvejen, så nøjes med at tage det/de jern med du skal bruge for at spillet hullet færdig og slå ud på hul 8 og lad bag/vogn stå ved volden ind mod hul 8/ved stien.

November 2017/Greenkeeperne