Nyhed: 21. december 2019

En og tyvende december

Vi må – i følge reglerne – have 14 køller med på banen.
Det er ikke alle, der har brug for 14 forskellige stykker værktøj, for at komme godt rundt på – og i – hullerne.
Måske især på en bane som vores, er der måske ikke grund til at slæbe hele sættet med ud.
Bare man er sikker med udslaget – har et godt andet-slag – og 2 putt…. så er den hjemme!

I spøg har f.eks.  Herreklubben gennemført spilledage, hvor spillerne måtte have 3 køller (efter eget valg) med ud.
Det har givet en del debat om fordele og ulemper, men har – så vidt vides – ikke givet afsmag på antallet af køller ved næste spilledag for nogen spiller.

Måske skulle vi gennemføre en klubturnering, hvor det kun er tilladt at medbringe 3 eller 4 køller?

I filmen herunder kan man se 3 spillere; En med hcp +4,  en med  hcp. 10,1 og en med hcp. 24,5. De må i første omgang have alle 14 køller med – og i anden omgang kun 3 køller.
Det giver nogle spøjse resultater.

Golf Challenge: Vælg og spil med 3 jern

Hvad sker der, når man kun må spille med tre jern i stedet for fuldt sæt? 🧐 Golf.dk har udfordret Landsholdsspiller Rasmus Neergaard-Petersen, og to "almindelige" golfspiller til en test i at vælge og spille 6 huller med kun tre jern. Hvad vælge de, og hvad bliver scoren? Videoen er oprindeligt bragt i den digitale version Dansk Golf 5 – som også findes på Golf.dk.

Slået op af Golf.dk i Mandag den 16. december 2019

Hvad er forskellen på de spillede runder?
Her skal vi altså bruge 3 resultater.
Forskellen for spilleren med hcp. +4
Forskellen for spilleren med hcp. 10,1