Golfturen.dk

Nyhed: Spillet mellem ørerne

Hører du til dem, som allerede på hul 2 ved, at runden i dag bliver håbløs, og at dit humør og glæde ved golfen bliver styret af resultatet på scorekortet?

Måske hører du også til dem, som efter et misset slag bliver ramt af sprogets værste gloser, og kan bruge flere huller på at rase ud?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af sætningerne, eller blot har lyst til at optimere den mentale del af golfen vil Albertslund golfklub invitere dig til foredrag med coach Flemming Madsen.
Foredraget afholdes den 8. april kl. 19.00
Vi beder om tilmelding via Golfbox. og har et max antal deltagere på 30.

Klik her for at komme til tilmeldingen!

Flemming er foruden golfspiller her i klubben, uddannet coach og har særligt gennem sin tid som eliteidrætsudøver og politimand arbejdet med mental parathed, samt evnen til at finde glæde i selv den mest håbløse situation.

Gennem foredraget vil du via aktiv deltagelse få værktøjer til at optimere din glæde ved vores fantastiske, men også frustrerende spil. Du vil også få værktøjer til at optimere din evne til at være fokuseret i momentet for slaget.
Foredraget henvender sig til alle uanset alder eller handicap.