Snubbekorsvej 20D i Taastrup

Nyhed: 2. holdet vinder !

I weekenden blev sidste spillerunder i danmarksturneringen afviklet, og for klubbens hold blev det en godkendt weekend, med 3 sejre og et knebent nederlag.

1. Holdet sluttede sæsonen flot af med en udebanesejr  over deres puljevinder Smørum golfklub, og et nederlag til puljens nr. 2 fra Ledreborg på hjemmebane.

På billedet af 2. holdet manger Marc Christensen og den Hvide tiger Jesper Sødam Jensen .

Som det hele udviklede sig for 2. holdet, med 2 sejre, 9.5 – 2.5 mod Greve ude og 10 – 2 mod City golf hjemme, og Rønnede samtidig tabte hjemme til Greve om søndagen – vandt 2. holdet for 2. år i træk oprykning :-D, men da en klub ikke må have 2 hold i samme division – tages endnu et år i 5. division.

Med blikket rettet mod næste sæson, går vi efter oprykning for begge hold 😀