Nyhed: 2 uger med Golfcamp afsluttet

Sidste år foreslog en af vores damespillere, Maibritt Jensen, vores Pro Jacob, at han skulle etablere en sommercamp, hvor der kunne trænes og spilles golf.
Der deltog 9 deltagere i 2017.

Jacob slog en tilsvarende camp op for uge 30 her i sommeren 2018. Den blev hurtigt overtegnet, så han slog yderligere en camp op i uge 29.
Resultatet blev, at der i uge 29 kom yderligere 9 deltager, mens uge 30 var fyldt op med 18 glade golfere.

Hver dag i ugen var der træning fra 9.30 -12.00, hvor der blev trænet i alle de vigtige ting, der er i golfspillet.

Torsdag tog deltagerne 2 1/2 time med DGU’s Short Game Challenge.

Hver eftermiddag var der mulighed for at spille 9 huller. Ugen afsluttedes fredag med 18 hullers golf. Herefter var det tid til  afslutning med smørrebrød indkøbt hos en af klubbens sponsorer, samt præmieoverrækkelse.

Vi er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Golfhøjskole. I uge 30 var der endda et par spillere tilmeldt fra den anden klub, hvor Jacob ligeledes er Pro.  De fik også en dejlig uge i Albertslund Golfklub.

Sommeren viste sig i begge uger fra sin meget solrige og varme side, så deltagerne kæmpede både med alt det indlærte og varmen, men der er enighed om, at det har været nogle meget lærerige dage.

Vi håber på gentagelse i 2019, så hold øje med muligheden og book en uge til at blive bedre til golf og samtidig have det sjovt sammen med andre mennesker.