Nyhed: 60-er klubbens tur til Møn

58 medlemmer   – inkl. 5 ægtefæller – fra 60-er klubben var i dagene mandag den 20. august til onsdag den 22. august forsamlet til en 2 dages tællende turnering på Møn Golfcenters dejlige 18-huls bane beliggende rundt om Stege Nor. Banen var i sig selv ikke så lang, men med transportafstande blev det alligevel  af en golfer med gps målt til knap 13 km, så vi fik rørt os. Første dag gik spillet igang kl. 10.30 og hen på eftermiddagen kunne man stille sig i kø ved hul 19 efter drikkelse og lidt mad. Golfcentret havde en god publikumvenlig service.

Kl. 19.00 var der middagmad, hvor servicen var lidt langsommelig, nå men det var nu meget fint i forhold til afslutningsmiddagen, som alt i alt kun kan betegnes som sendrægtig.

Dag 2, strålende solskin og i gang kl. 0900. En dejlig dag ventede hvor det gode spil fra dag 1 skulle udmåles i kampen om præmierne.

Alle kæmpede det bedste de havde lært.

Her skal nævnes at nærmest hul på dag 1 var Preben Olsen og på dag 2 Inger Kofoed.

Vinderne Møn 2012

Damerækken : Jytte Køj Andersen nr. 1, Reni Greve nr. 2, Bodil Hellstrøm nr. 3, Ulla Høvring nr. 4 og  Lene Barfod nr.5.

Herrerækken: Henrik Rasmussen nr. 1, Christian Halgreen nr. 2, Peter Skovborg nr. 3, Preben Olsen nr. 4 og Hans Otto Sørensen nr. 5.

Scorekort udleveres

Så er vi klar til start

Nogen går, nogen kører i buggy.

Hul 8

På vej mellem hullerne

Det var godt nok varmt

Der er kø ved hul 19

Der snakkes om dages runde før middagen

Så er der middag

Middag

Fra bestyrelsen skal lyde en varm tak til alle deltagerne, det var igen rart at være sammen med jer.