Nyhed: 60-klubben/Brøndby

Torsdag den 6. juni 2013  oprandt dagen hvor Brøndby seniorklub og Albertslund Golfklub`s 60-klub afholdt den årlige venskabsmatch.  Solen skinnede, banen stod flot og efter en lille morgenbitter tørnede 47 golfere ud for at dyste mod sig selv  og banen.

Efter venskabsmatchen, hvor resultaterne bar præg af et vist hjemmebane kendskab, stod en dejlig frokost klar. Sild smørrebrød og ost, efterfulgt af kaffe og chokolade. Borddækning og anretning var lagt i kyndige hænder, nemlig hos Kirsten Frederiksen og Jytte Køj. Tak for det fine arbejde.

Herefter var det tid til præmieuddeling:

Præmierækken var opdelt i kvinder og mænd.

Efterfølgende rettede en spiller fra Brøndby henvendelse om,at vedkommende ved en fejl havde skrevet et slag for meget  under SPH = et slag for meget modtaget af banen. Da præmierne på det tidspunkt var uddelt, valgte vi at give en ekstrapræmie til den rette vinder.

Damerækken:

Nr.1. Yvonne Marcher  med 32 stabelfordpoint. 60-er klubben

Nr.2. Lizzi Mayland med 31 stabelfordpoint seniorklubben

nr.3. Ulla Høvring med 28 stabelfordpoint. 60-er klubben.

Herrerækken:

nr. 1. Børge Schärfe med 38 stabelfordpoint ( tillykke med det reviderede handicap) 60-er klubben

nr. 2. Flemming Frederiksen med 33 stabelfordpoint, 60-er  klubben

nr. 3. Knud Bender med 32 stabelfordpoint, 60-er klubben.

Herefter var der dagens højdepunkt, klappepræmier.

Tak til alle der var med og særlig tak til alle der var med til at rydde op.

Søren