Nyhed: 71 på banen

Torsdag den 15. august 2013 startede som vanligt lidt stille , men pludselig  var der er vrimmel af glade golfere, der var hjemvendt fra ferie og nu  var opsat  på at teste deres egenskaber på vores dejlige bane. 71  havde lagt deres bolde i poserne og lodtrækningen tog fart. Vi var nok nogle stykker som var en smule betænkelig over antallet på banen, der skulle spilles almindelig stabelford i hold på 4 på hvert hul. Så for første gang i ” mands minde” have vi  udover 2 hold på hvert hul også et enkelt hold som tredie startende. Men alt gik fint,  jeg selv startede som B-hold på hul 2, og da vi sluttede på hul 1 var klokken 13:26 , så vil holdt tiden. Efter spillet spiste vi som sædvanligt frokost sammen med det hold vi havde spillet sammen med. Derefter var det tid for præmieoverrækkelse.

CAM00211

Nr. 4 med 35 stabelfordpoint blev Lasse Pedersen.

CAM00213

Nr. 3  med 35 stabelfordpoint, men lavere handicap, Christian Halgreen.

CAM00214

nr. 2 med 36 stabelfordpoint blev Knud Bender.

CAM00215

Nr. 1 med 37 stabelfordpoint blev Karen Anker jensen, tillykke med det nye handicap.

PS.  Husk:  Næste torsdag afvikles sommerturen, hvorfor der ikke er lodtrækning og banen er åben for alle golfere.

Husk, at deltagerne til matchen mod Brøndby, i Brøndby mandag den 26. august 2013 skal møde o815.

PPS. Mange tak for sangen og de kærlige ønsker.

Søren