Nyhed: 74+2 var vi

Torsdag den 6. september 2018 var vi 74 golfere på banen og 2 chefer i køkkenet og klubhus .

Vi spillede Texas scramble med mexicanertvisten.

7 hold af 8 og 2 hold af 9.

Så banen var fyldt op.

Efter fornøden instruktion og en lille skarp til at sige godmorgen med, var alle klar til at tage udstyret med ud på banen.

Flere benyttede opholdet ved hul 5  til at hilse på hinanden.

Medens de 74 var ude og slå til bolden, var de to chefer Kirsten og Jytte i fuld gang med at dække bord og sørge for  mad og kaffe.

Maden: 3 håndmadder fra klubbens sponsor Karl Johan.

Efter 9 huller kom alle ind igen klokken 12,15 kunne vi sætte os til de veldækkede borde på terrassen.

Så var det tid til kaffe og præmieoverrækkelse:

Nr.2 blev holdet besående af: Erik Bast, Sonja Bundgård, Lone Christensen, Ulla Høvring, Bodil damjkær, Preben Jørgensen Alling Pjetursson, Ruth jensen og Holger Pedersen.

Nr.1 blev Ebbe Glarø, Inge Aggerholm, Flemming Petersen, Hans Otto Sørensen, Christian Halgreen, Gerd Petersen, Edvin Bolsmand og Tove Margrethe Eriksson.

Så var det tid til oprydning og tak til alle der hjalp til at vi kunne efterlade klubhuset i pæn og ryddelig tilstand.

Om ikke så længe nemlig den 14. september 2018 er det tid at melde sig til afslutningsmatchen, torsdag den 11. oktober 2018.

Opslag kommer på hjemmesiden og på tavlen tirsdag den 12. september 2018.

Der er tilmelding i golfbox.

Bestyrelsen.