Nyhed: 80 % var mødt op

Torsdag den 19. april 2018 var en dejlig sommerdag, solen stod op på en skyfri himmel.

Klokken 0800 begyndte vi indskrivningen, det var nu ikke så mange, langt de havde tilmeldt sig via golfbox og betalt kontingent  . Klokken 0820  sagde formanden Kirsten Frederiksen, velkommen til de fremmødte 68 deltagere i dagens match.

Så var det tid til en lille skarp, for at hilse på  hinanden efter en lang vinter.

68 spillere på 9 huller nødvendiggjorde brug af 3 hold på flere af hullerne. Mere frygtsomme personer kunne måske tro, at det kunne ikke lade sig gør, men det kunne det. Alle var inde til tiden 13.30. Flot klaret af jer venner og veninder.

Sådan så banen ud den 22. marts 2018, og nedenfor den 19. april 2018

Vinderne af 9 huller, Bjørn Foss 17 point, og Thorvald Ovesen 16 point.

Vinderne af 18 huller:

Damer  Kirsten Severin Pedersen 34 point. Lillan Heinrichs 33 point.

Herrer : Peter Skovborg 37 point, tillykke med det nye handicap, Erik Petersen 31 point.

Alle vinderne og de der har markeret Eds m.v. er opdateret i dag.

Vi ses næste torsdag.

Bestyrelsen.