Nyhed: 9 huller i Herreklubben

Tirsdag den 4. september 2012

Overskriften antyder ikke, at Herreklubben er sprunget læk… men blot, at det der kedelige fænomen med at spille 9 huller  – og så gå til pølse – er en realitet. Heldigvis er der flere der stædigt holder på at spille Nord-sløjfen også, så det samlede antal huller runder 18. Det giver mere ro i sjælen og virker ikke som et afbrudt øøøhhh måltid eller en afbrudt samtale.
Iøvrigt kommer man jo alt for tidligt hjem, hvis man ikke spiller mindst 2 sløjfer. F.eks. “underdirektør-bolden” med tandfeen, rengøringen og skolelæreren – som jo altid har været friske til at begynde Herredagen kl.13.00 (sharp!!), kunne jo være hjemme før kl. 15.00, hvis de var begrænsede af de 9 huller. Det er ikke sikkert de respektive partnere derhjemme ville se mildt på det.

Det må også lige være på sin plads at kommentere EDS lidt. Det er vel nu at betegne som en epidemi. Alle snakker og spiller EDS hele tiden. Det har aldrig været så moderne før – selvom muligheden faktisk altid har været der… sprøg bare Allan Larsen om det.
Faktisk er det så omsiggribende, at man sjældent kan få ro til at spille en gang hygge-golf. Der ligger sådan et usagt mildt psykisk pres på alle til at sætte X i EDS og dermed sætte sig selv i en situation, hvor man antydes at deltage i koret, der på begrædelig vis antyder de har alt – alt – alt for lavt handicap og retteligt burde sættes administrativt op så de igen kan vinde en masse øl og turneringer.
Skulle man komme ud for at score en rigtig god runde og ikke have sat sit X er fanden for alvor løs… tænk selv videre… det behøver vist ingen kommentarer.

Det er kravet, at man skal aflevere 8 scorekort for at være velreguleret og have EGA-handicap og alt i orden og turneringer og på plads og alle er glade. Vi har nu haft det nye system i 2 måneder – det er 8 uger + diverse turneringer. Mit gæt er, at mange af Herreklubspillerne allerede nu har mellem 16 og 25 indberettede scorekort.
Det er kun gætteri – men det var vist ikke helt det,  der var meningen…..

Nå men der blev jo altså spillet lidt rundt på banen. I dejligt vejr. Vi havde det dejligt. Alle 42 mand (hvilket også lige forvrænger kassererens mund i noget der ligner et smil…!)
Dejligt var det også at se, at flere spillere blev hængende bagefter for at få fortalt de sædvanlige løgnehistorier og for at drikke en lille øl.

Vindere blev:

A-rækken: Nicolai Bast med 19 point
B-rækken: Leo Dahl med 21 point
C-rækken: Tom Larsen med 17 point

Nærmest hul: Flemming Madsen med 0,93 meter (Flemming er helt nyt medlem – første slag i Herreklubben –  godt gået!!