Nyhed: 90 år…still going

En af klubbens fædre – Steen Bender – fylder 90 år.

Vi ønsker selvfølgelig stort tillykke, og håber, at ikke bare dagen bliver en stor og god oplevelse, men også, at familiefesten bliver den fornøjelse Sten og Alice har lagt op til.

Steen har været med fra golfklubbens begyndelse – og har spillet med og golf hele vejen fra Roskilde kro til det nye klubhus…. fra stensamlermatch til de nuværende flotte forhold.

Steen har gennem tiden leveret gode historier til folkeviddet på terrassen. Som da Steen absolut ville finde sin bold på en skrænt i Korsør og endte med en brækket arm (og en funden bold!!).
Seneste kom Steen glædesstrålende ind på kontoret og proklamerede, at han meget snart ville få lært at spille de der korte flobslag. Han skulle bare lige øve sig lidt mere…. (det er der sikkert flere blandt medlemmerne der kunne tænke lidt over…)

Heldigvis kommer Steen – og Alice – stadig meget i klubben. Altid med et smil og højt humør – og helt sikkert med de lykkelige forhåbninger om en god golfrunde, som vi andre også drives af.

Vi ønsker Steen rigtig mange gange tillykke

bill flag